Assortiment

Narataija de priesteres: De Zeven Relieken van Gaia - Nick Brok

Volgens de Brazilliaanse autoriteiten zijn de ouders van Johan op gruwelijkewijze om het leven gebracht tijdens een archeologische expeditie. Maar is datwel zo? Leeftijd: 13+ Spreker(s): Maria van den Braak
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Volgens de Brazilliaanse autoriteiten zijn de ouders van Johan op gruwelijkewijze om het leven gebracht tijdens een archeologische expeditie. Maar is datwel zo?

Johan reist af naar Brazilië om zelf op onderzoek te gaan, naar het lot van zijnouders en naar de tempel in het Amazonegebied waar zij naar op zoek waren geweest.

Maar als hij de tempel vindt, is dat niet het enige dat hij daar ontdekt. Hijontmoet een jonge vrouw genaamd Narataija, die afstammeling is van de Miadara.Dit oude, nu vergeten volk leefde lang geleden in het Amazonegebied en heeft destijds de Aarde verlaten.

Johan raakt door zijn kennismaking met Narataija verwikkeld in een bijzonderavontuur, waarbij het verslaan van een grote vijand van de Miadara niet hetenige probleem is: een onbekende beschaving bedreigt Johan's eigen planeet,Aarde.

Zeven Relieken kunnen hem helpen bij het bestrijden van die bedreiging, maar danmoet hij ze wel eerst weten te vinden. De geheimzinnige priesteres die Johan'spad kruist, lijkt daar meer van te weten.

Als tijdens de zoektocht naar de Zeven Relieken van Gaia de dreiging als maargroter wordt, is het onvermijdelijk dat de Aarde in aanraking komt met deMiadara.

De tijd dringt, en Johan zal haast moeten maken om de Aarde te redden.

Van dezelfde auteur is ook het luisterboek Di manidriaga, de Drakenmeester verschenen.
Uitgegeven door: Avboek
Oorspronkelijke uitgever: Shaker Media
Spreker(s): Maria van den Braak
Speelduur: 7 uur 16 min

Grootte: 599 MB

ISBN: 9789080702851