Di manidriaga, de Drakenmeester - Nick Brok

Een jonge elektrotechnicus raakt verwikkeld in een magisch avontuur, waarin hij moet strijden tegen een reusachtig gevaar dat als een Zwaard van Damocles boven de aarde hangt. Leeftijd: 13+ Spreker(s): Christel Vogels
€ 9,95 Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Tijdens zijn vakantie in Egypte doet de jonge Eindhovense elektrotechnicusPeter een bijzondere ontdekking. Op dat moment weet hij nog niet dat hij zijn hele leven door een klein drakenras in de gaten wordt gehouden.

Hij trekt ook de aandacht van twee vrouwen die op een verre planeetwonen. Zij denken dat hij degene is die hen zou kunnen redden.Daarom besluiten zij hem mentale beelden te sturen om hemduidelijk te maken dat ze zijn hulp nodig hebben. Dat dit grotegevolgen voor zijn leven zou hebben kon hij op dat moment nog nietweten.

Enkele jaren later krijgt hij steeds meer te maken met absurdedromen die steeds angstaanjagender worden. Op een gegeven momentwordt dit hem teveel. Hij besluit, door middel van zijn speciale gaveen de door hem opgedane buitenaardse kennis, naar de vreemdewereld te gaan.

Daar leert hij een van de twee vrouwen goed kennen en raakt hijbetrokken bij een magisch avontuur. Een strijd tegen een reusachtiggevaar, dat als het Zwaard van Damocles boven de Aarde en Majindarhangt!

Voorgelezen door Christel Vogels.
De opname is live en op locatie gemaakt.

Van dezelfde auteur is ook het luisterboek Narataija de priesteres: De Zeven Relieken van Gaia verschenen.
Uitgegeven door: Avboek
Spreker(s): Christel Vogels
Speelduur: 5 uur 19 min

Grootte: 585 MB

ISBN: 9789080702844
Populaire tags