Assortiment

Never waste a good crisis - De 10 wetten van crisismanagement - Diverse auteurs

Hoe kun je het tij keren als je geconfronteerd wordt met een crisis? In dit boek beschrijven tien deskundigen welke maatregelen je vandaag kunt nemen om morgen te overleven. Spreker(s): Timo Kamst
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Hoe kun je het tij keren als je geconfronteerd wordt met een crisis? En hoe kun je voorkomen dat je nog een keer getroffen wordt? In dit boek beschrijven tien deskundigen welke maatregelen je vandaag kunt nemen om morgen te overleven.

Vroeg of laat wordt je bedrijf geconfronteerd met een crisis. Of het nou een financiële crisis is, een pandemie of de opkomst van een concurrent, zwaar weer is onvermijdelijk. Gelukkig zijn er manieren om een crisis te overleven, en te voorkomen dat je de volgende keer weer in de problemen komt.

Dit boek is geschreven voor iedereen die zijn zakelijke overlevingskansen tijdens en na een crisis wil vergroten, van de zelfstandige consultant tot de topmanager.

Verschillende auteurs van Uitgeverij Haystack hebben gezamenlijk aan Never waste a good crisis gewerkt. Ieder geeft vanuit zijn of haar eigen vakgebied een visie hoe om te gaan met een zakelijke crisis. Met bijdragen van Jan Adriaanse, Jan Bletz, Elja Daae, Erik in 't Groen, Gert-Jan Hospers, Jacques Pijl, Bart Stofberg, Gonny Vink, Gijs Weenink, Marcel van Wiggen, Erwin Wijman en Arjan Yspeert.

Uitgegeven door: Bookora
Imprint: Bookora
Spreker(s): Timo Kamst
Speelduur: 2 uur 42 min

Grootte: 223 MB

ISBN: 9789462552739