Assortiment

Mevrouw Gigengack - Uit het leven van een dame - Nelleke Noordervliet

Hilarische avonturen en hemelbestormende bespiegelingen van een filosofe pur sang. Spreker(s): Nelleke Noordervliet
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Dat mevrouw Gigengack meer eet dan nodig is komt omdat ze ooit operazangeres wilde worden en een stem moet in het vet liggen, had ze gehoord. Eerst maar dat vet, dan komt de rest vanzelf, meende ze. Daar wacht ze nog steeds op. Een enkele keer stoot ze trillertjes uit als een kanarie, om te testen of het al zover is, soms zelfs laat ze een hele vibrerende stormwind in haar strot ontstaan. Tevreden is ze nog niet.

Mevrouw Gigengack, een voluptueuze dame van rijpe leeftijd, laat het er niet bij zitten in het leven. Haar jaren en gewicht zitten haar beweeglijkheid geenzins in de weg, hoe kan het ook met een geest die haar steeds weer nieuwe raadselen voorschotelt of hemelbestormende projecten ingeeft. Toch voelt deze filosofe pur sang een leegte in haar bestaan, waar een man in zou passen. De vleugelslag van de Hete Dood, de overgang, jaagt haar voort, van mannenwinkel naar Fitness First, van therapeut naar Russische Ziel. Op zoek naar Vervulling, en gedreven door haar hormonen, baant deze kordate dame zich een weg naar het hart van de lusteraar.

Mevrouw Gigengack laat Noordervliets scherpe oog en oor voor het triviale, de pretenties van de culturele wereld en valkuilen van het gewone leven zien. Het luisterboek werd op 17 september 2004 voorgelezen met aanwezigheid van publiek door Nelleke Noordervliet bij uitgeverij Rubinstein.
Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Augustus
Spreker(s): Nelleke Noordervliet
Roman (1985)
Rubinstein Audio (812)
Uitgeverij Augustus (3)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 4 uur 6 min

Grootte: 227 MB

ISBN: 9789047604709

Gerelateerde producten