Assortiment

Negen volmaakte vreemden - Liane Moriarty

Kunnen ten dagen in een wellnessresort je leven voorgoed veranderen? Negen gasten komen hier snel genoeg achter... Spreker(s): Beatrice van der Poel
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Negen gasten verzamelen zich in een exclusief wellnessresort. Sommigen zijn hier om af te vallen, anderen proberen hun leven een gezonde draai te geven, en een enkeling is er nog niet aan toe om de precieze reden van het bezoek onder ogen te zien. Ondanks alle luxe, meditatie en mindfulness is iedereen zich ervan bewust dat ze ook flink aan het werk moeten. Maar niemand kan zich voorstellen hoe zwaar de komende tien dagen zullen worden.

Frances Welty, een voormalig succesvol romanschrijfster, arriveert bij Tranquillum House met een pijnlijke rug en een gebroken hart. Ze is direct gefascineerd door haar medegasten. De meesten van hen zien er totaal niet uit alsof ze een detoxkuur nodig hebben. Maar degene die haar nog het meest betovert is de eigenaresse van het resort. Kan deze vrouw werkelijk alle antwoorden hebben waarvan Frances niet eens wist dat ze die zocht? Moet Frances haar twijfels overboord gooien en zich volledig overgeven aan het bijzondere programma dat Tranquillum House aanbiedt – of moet ze maken dat ze wegkomt?

En het duurt niet lang voordat iedere gast in Tranquillum House zich dit begint af te vragen…

Uitgegeven door: A.W. Bruna Uitgevers
Imprint: A.W. Bruna Uitgevers
Spreker(s): Beatrice van der Poel
Speelduur: 15 uur 6 min

Grootte: 829 MB

ISBN: 9789046172261