Assortiment

Negen Open Armen - Benny Lindelauf

Drie zusjes verhuizen met hun vader, oma en vier broers voor de zoveelste keer. In hun nieuwe huis ontdekken ze een graf in de kelder dat iets te maken heeft met hun eigen familiegeschiedenis. Leeftijd: 15+ Spreker(s): Peggy Vrijens
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De zusjes Fing, Muulke en Jes verhuizen steeds opnieuw. Deze keer komen ze met hun vader, oma en vier broers in een verwaarloosd huis ver buiten de stad terecht waarin niemand anders wil wonen: het huis van Negen Open Armen.
Muulke weet zeker dat Negen Open Armen vervloekt is, want algauw stapelt zich ramp op ramp. Het lijkt erop dat een nieuw verhuizing niet lang op zich zal laten wachten. Zeker als de zusjes in de kelder een lugubere ontdekking doen: een grafstaan met een geheimzinnige inscriptie.

Deze vondst is het begin van een wonderlijke ontdekkingstocht naar het verleden: een verhaal van zwervers, gifmengers en de verboden liefde van de zigeunerin Nienevee van Boete de Moere en de timmerman Sjar de Kroekesjtop.
De vloek die op het huis rust kan worden verbroken. Maar hoe zit het met de vloek die op hun eigen leven rust: de vloek van het eeuwige verhuizen?

Uitgegeven door: Singel Uitgeverijen
Imprint: Uitgeverij E.M. Querido
Spreker(s): Peggy Vrijens

Speelduur: 5 uur 43 min

Grootte: 471 MB

ISBN: 9789045124445