Na die nacht... - Familieroman - Kirstin Rozema

Een zeer vlotte moderne en spannende feelgoodroman. => Winnaar Valentijn publieksprijs 2018 <= Spreker(s): Pamela van der Wal
€ 16,95 Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Wat gebeurde er in de nacht van de 14e april, drie jaar geleden? Was het een kater na dat leuke feestje, waar ze veel te veel gedronken had? Of was het iets anders? Melanie Kuperes, partner van Douwe Boenders en moeder van kleuter Carolien, weet het niet. Ze weet alleen dat haar leven na die nacht totaal anders is geworden. Ze is vanaf dat moment humeurig, heeft een heel kort lontje en heeft nergens meer zin in.

Lucy Veenhuizen, de vaste oppas van Carolien, wordt verliefd tijdens de buurtbarbecue. Als snel krijgt ze een relatie met Paul Brama. Hij is stapel verliefd op haar. Maar of dat ook wederzijds is?

Melanie draait door tijdens een woede-aanval. Er worden valse beschuldigingen geuit en al gauw worden bepaalde mensen scheef aangekeken. Melanie doet net of ze nergens van weet. Douwe merkt plotseling wie zijn vrienden zijn en wie hem liever ver uit de buurt wil hebben.

Uitgegeven door: ClusterEffect
Imprint: LuisterEffect
Spreker(s): Pamela van der Wal

Speelduur: 4 uur 23 min

Grootte: 361 MB

ISBN: 9789462171824
Populaire tags