Assortiment

Morgen ga ik echt, zei Moemf - Voorleesverhalen - Annette Herzog

Na een lente vol plezier is Sneeuwuil naar het noorden gevlogen, daar waar het ook in de zomer nog winter is. In het Moemf-bos schijnt de zon elke dag een beetje warmer, maar wat heb je aan warmte als je beste vriend niet bij je is? Leeftijd: 3+ Spreker(s
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Na een lente vol plezier is Sneeuwuil naar het noorden gevlogen, daar waar het ook in de zomer nog winter is. In het Moemf-bos schijnt de zon elke dag een beetje warmer, maar wat heb je aan warmte als je beste vriend niet bij je is?

Moemf heeft wel zevenentwintig brieven aan Sneeuwuil geschreven om haar te laten weten dat hij haar mist. Er is alleen één probleem: de brievenbus is niet geleegd. Wat nou als Sneeuwuil denkt dat hij haar en haar gekke ideeën is vergeten? Dat kan Moemf toch niet riskeren! Hij besluit haar op te zoeken, maar… op reis gaan betekent voorbereiden, inpakken, en vooral afscheid nemen. Van het Moemf-bos, van de oude Mol die zo graag meegekomen was, van Hermelijn en zijn vrouw en van alle andere dieren. Als Mol dan ook nog beweert dat er onderweg gevaar dreigt, moet Moemf wel twee keer nadenken. Wat nou als hij een Moemf-eter tegenkomt?

Annette Herzog schreef na Moemf heeft een vriend opnieuw een bundel verhalen waar alle (groot)ouders en kinderen tijdens het voorlezen van zullen genieten – in ieder seizoen.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Imprint: Rubinstein Audio
Spreker(s): Erik van der Horst
leeftijd 4-6 (251)
Rubinstein Audio (812)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 0 uur 50 min

Grootte: 68 MB

ISBN: 9789463625258