Assortiment

De vier seizoenen in dans en beweging - Dans- en beweginsspelletjes op vrolijke muziek voor kinderen van 3 - 8 jaar - Monika Schneider

15 Nieuwe bewegingsspelletjes van 5 minuten op muziek, geïnspireerd op de vier jaargetijden. De vrolijke muziek en de thema’s van de spelletjes spreken de kinderen direct aan. Inclusief e-boek (pdf). Spreker(s): Annelies Storms, Peter Steinman
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De vier seizoenen in dans en beweging is het derde boek van de auteurs van Bewegen en ontspannen op muziek.

De opzet en uitwerking is hetzelfde: het zijn 15 nieuwe bewegingsspelletjes van 5 minuten op muziek, geïnspireerd op de vier jaargetijden. De vrolijke muziek en de thema’s van de spelletjes spreken de kinderen direct aan. Zo gaan de kinderen vliegeren in de herfst, schaatsen in de winter, maken een bloemendans in de lente en gaan zwemmen in de zomer.

De eenvoudige bewegingen worden stap voor stap uitgelegd zowel in het boek als in dit luisterboek. Ze zijn gemakkelijk te volgen voor de kinderen indien ze ook door de docent worden voorgedaan. Ze hoeven slechts naar de instructies in het luisterboek te luisteren.

Het belang van regelmatig bewegen in het onderwijs is herhaaldelijk aangetoond: het heeft een positieve invloed op de leerprestaties. Met behulp van dit boek kunnen de leerlingen er ook een hoop plezier aan beleven! De spelletjes kunnen gewoon in de klas worden uitgevoerd, bij wijze van warming-up of als onderbreking van het lesprogramma.

Inclusief een handleiding van 74 pagina's als e-boek (pdf).

Inhoud
1. Het is herfst
2. De kleine vlieger
3. De blaadjesdans
4. Stille tijd
5. Het sneeuwt
6. De schaatser
7. Meneer Winter
8. Lentefeest
9. Lieveheersbeestje, vlieg!
10. Zomerdiertjes
11. We gaan zwemmen
12. De reis van de zeepbel
13. Goedemorgen!
14. Gefeliciteerd!
15. 80 Witte mannetjes


Uitgegeven door: Panta Rhei
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Panta Rhei
Spreker(s): Annelies Storms, Peter Steinman
Speelduur: 0 uur 56 min

Grootte: 39 MB

ISBN: 9789461495303