Assortiment

Bewegen en ontspannen op muziek - Uitgewerkte beweginsspelletjes op vrolijke muziek voor kinderen van 3-8 jaar - Monika Schneider

Praktisch handboek met 15 uitgewerkte bewegingsspelletjes, bedoeld voor iedereen die met jonge kinderen werkt in de leeftijd van 3–8 jaar. Inclusief e-boek (pdf) Spreker(s): Annelies Storms, Peter Steinman
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Bewegen en ontspannen op muziek is een praktisch handboek met 15 uitgewerkte bewegingsspelletjes, bedoeld voor iedereen die met jonge kinderen werkt in de leeftijd van 3 – 8 jaar. De spelletjes kunnen gewoon in de klas worden uitgevoerd, bij wijze van warming up of als onderbreking van het lesprogramma. Elk spel duurt maximaal 5 minuten.

Ze zijn bij uitstek geschikt voor het ontladen van spanning en overtollige energie, en voor het bevorderen van een positieve en ontspannen sfeer in de klas.

De bewegingen zijn heel gemakkelijk te volgen voor de kinderen indien ze door de docent worden voorgedaan.

De thema’s van de spelletjes zijn vertrouwd en spreken de kinderen onmiddellijk aan: ‘In de dierentuin’, ‘In de speeltuin’, ‘In de schoolbus’, ‘Dwergen en reuzen’, e.d. De bewegingen worden duidelijk aangegeven door de stemmen in het luisterboek.

Het belang van regelmatig bewegen in het onderwijs is herhaaldelijk aangetoond in die zin dat het een positieve invloed op de leerprestaties heeft. Op deze manier kunnen ze er ook een hoop plezier aan beleven!

Inclusief een handleiding van 60 pagina's als eboek (pdf).

Inhoud
1. In de dierentuin
2. De ruimtereis
3. In de speeltuin
4. De robot
5. De vuurdans
6. De tinnen soldaatjes
7. Reis onder water
9. De dwergen en de reus
10. De zonnebloem
11. In de schoolbus
12. Spiegeltje
13. De vlijtige bouwvakkers
14. We gaan skiën!
15. De kleine muzikantjes


Uitgegeven door: Panta Rhei
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Panta Rhei
Spreker(s): Annelies Storms, Peter Steinman
Speelduur: 0 uur 57 min

Grootte: 43 MB

ISBN: 9789461495273