Assortiment

Misschien wel niet - Jannah Loontjens

Jannah Loontjens beschrijft niet alleen de lotgevallen van een jonge vrouw waarin velen zich zullen herkennen, maar behandelt ze ook de belangrijke thema's van deze tijd waarin het steeds moeilijker wordt om te durven kiezen. Spreker(s): Chava Voor in 't
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In haar nieuwe roman Misschien wel niet beschrijft Jannah Loontjens vier dagen uit het leven van Mascha. Ze woont in Amsterdam, heeft net als haar vriend een goede baan en samen hebben ze twee kinderen. Ze leidt een leven dat exemplarisch lijkt voor deze tijd, waarin een grote keuzevrijheid en social media het leven veraangenamen, maar ook ingewikkeld maken. Mascha beleeft losbandige avonden met haar vrienden, doet haar best een goede moeder te zijn, houdt haar relatie onder de loep en heeft een geheime Facebook-affaire. Dagelijks voert ze de strijd met het nemen van haar verantwoordelijkheden.

In Misschien wel niet beschrijft Jannah Loontjens niet alleen de lotgevallen van een jonge vrouw waarin velen zich zullen herkennen, maar behandelt ze ook de belangrijke thema's van deze tijd; een tijd waarin het steeds moeilijker wordt om te durven kiezen.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Chava Voor in 't Holt
Speelduur: 6 uur 4 min

Grootte: 500 MB

ISBN: 9789463624756