Assortiment

Mijn allerliefste schat - Gabriel Tallent

De veertienjarige Turtle Alveston is een overlever. Ze zwerft door de bossen in het noorden van Californië. Tallent schrijft prachtig en creëerde met Turtle een heldin die zich meteen in je hart nestelt. Een van de literaire hits van 2018. Spreker(s): Chr
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De veertienjarige Turtle Alveston is een overlever. Ze zwerft door de bossen in het noorden van Californië; de kreken, poeltjes en rotseilandjes vormen haar domein. Maar waar haar fysieke wereld zich weids rondom haar uitstrekt, is haar innerlijke wereld klein.

Turtle is geïsoleerd opgegroeid na de dood van haar moeder, met alleen haar getergde vader Martin als gezelschap. Haar bestaan draait om hem en om school, waar ze zich voor iedereen afsluit. Dan ontmoet ze de wat oudere Jacob, die in een schoon huis woont en symbool staat voor de samenleving waartegen Martin zo gekant is. Voor de eerste keer ziet ze haar wereld door andere ogen.

Turtle probeert nu de held van haar eigen verhaal te worden, maar de vraag blijft of ze werkelijk kan ontsnappen aan haar levensomstandigheden.

Uitgegeven door: AmboAnthos
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Christel Schimmel

Speelduur: 14 uur 13 min

Grootte: 782 MB

ISBN: 9789026344831