Assortiment

Sluimer of een nacht met Maria Callas - Hoorspel met Yvonne van den Hurk, Rob van den Meeberg en Ottolien Boeschoten - Melissa Prins

De vele kanten van Maria Callas: die van de niet gewenste dochter, de ambitieuze zangeres, de door paparazziachtervolgde diva met sterallures en de verlaten minnares. Hoorspel van Melissa Prins. Spreker(s): Yvonne van den Hurk, Rob van den Meeberg, Ottoli
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Kun je sterven aan een gebroken hart? Maria Callas, de niet-gewenste dochter, de ambitieuze zangerse, de door paparazzi achtervolgde diva, de verlaten minnares.

Een vrouw kan de slaap niet vatten. Ze woelt, ze woelt, ze gaat wat water drinken, ze gaat weer liggen woelen. De grootste operadiva aller tijden, Maria Callas, heeft een bewogen leven.

Genoeg om je uit de slaap te houden. Haar hele jeugd passeert,haar opkomend succes, het huwelijk met Meneghini en de hartstochtelijke liefde voor Aristoteles Onassis.

Melissa Prins, een veelbelovend poëtisch talent uit de nieuwe generatie hoorspelschrijvers, laat alle kanten van Callas zien, die van de nietgewenste dochter, de ambitieuze zangeres, de door paparazziachtervolgde diva met sterallures en de verlaten minnares.

Cast
Yvonne van den Hurk
Rob van den Meeberg
Ottolien Boeschoten

Regie: Marlies Cordia
Muziek/sounddesign: Jeroen Kuitenbrouwer
Techniek: Frans de Rond

Inhoud
1. Ze kan niet slapen
2. Zusje
3. Vreetbuien
4. Griekenland
5. Het is begonnen
6. Battista Meneghini
7. Op de Christina
8. Onassis
9. Evangelia wil geld
10. Jackie Kennedy
11. Medea
12. Onassis komt weer
13. Vader dood
14. Alleen
Uitgegeven door: HoorSpelFabriek
Spreker(s): Yvonne van den Hurk, Rob van den Meeberg, Ottolien Boeschoten
Speelduur: 1 uur 5 min

Grootte: 68 MB

ISBN: 9789461493774