Mediteren voor beginners - Eenvoudige meditatietechnieken voor de westerse mens - Jack Kornfield

Dit is het luisterboek bij het boek 'Mediteren voor beginners' van Jack Kornfield. Het bevat 6 geleide meditaties die geschikt zijn voor iedereen die weleens overwogen heeft om te gaan mediteren, maar niet wist waar te beginnen. Spreker(s): Dick de Ruiter
€ 15,00 Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment

Dit is het luisterboek bij het boek Mediteren voor beginners van Jack Kornfield. Het bevat 6 geleide meditaties die geschikt zijn voor iedereen die weleens overwogen heeft om te gaan mediteren, maar niet wist waar te beginnen. De meditaties zijn kort, waarmee het nog gemakkelijker wordt om te leren hoe we tot rust en bezinning kunnen komen in ons dagelijks leven. Deze meditaties kunnen steeds opnieuw gebruikt worden om geleidelijk aan een dagelijkse meditatiepraktijk op te bouwen.

Kornfield maakt bij zijn meditaties gebruik van de aloude boeddhistische meditatietechniek genaamd ‘vipassana’, een beproefde methode om de geest rustig te maken. Hierbij proberen we onze geest in het hier-en-nu te brengen door middel van het richten van de aandacht op de ademhaling en op onze gedachten.

Het effect van deze oefeningen is overduidelijk; we ontdekken de betekenis van ‘ontwaken’, waardoor de basis wordt gelegd voor een leven met meer diepgang.

De oorspronkelijke teksten van Jack Kornfield werden voor de luisterboekopname vertaald en ingesproken door de bekende yogaleraar Dick de Ruiter.

Uitgegeven door: Panta Rhei
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Panta Rhei
Spreker(s): Dick de Ruiter
Speelduur: 1 uur 13 min

Grootte: 101 MB

ISBN: 9789088401800