Assortiment

Zhen Chi - De kracht van Shen Zhou - Het geheim van de elementen - Mayana

Shen Zhou is je werkelijke zelf en een goddelijk instrument om te ervaren wat je al weet. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties. Spreker(s): Mayana
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De zeven delen van Zhen Chi - Het geheim van de elementen zijn ook los verkrijgbaar. Per deel neemt Mayana je via meditatie en visualisatie mee op reis door de elementen.

Zhen Chi: de 'h' in Zhen staat voor 'healing' en voor 'heart' en dat is precies waar deze geleide meditaties je naartoe brengen. Mayana’s stem, die vibreert in elke cel, brengt je naar de kern van liefde, de bron van healing in jezelf. Op deze manier mediteren en onder begeleiding van iemand die als intentie heeft je te verbinden met liefde, is niet alleen heerlijk maar ook helend.

Shen Zhou is je werkelijke zelf en een goddelijk instrument om te ervaren wat je al weet. De perfectie ervaren in jezelf; ik adem liefde, ik breng liefde, ik ben liefde. Shen Zhou verdiept de Tao.

Nb. Dit luisterboek is ook opgenomen in de zevendelige verzameling Zhen Chi - Meditaties voor healing. Koop alle zeven delen samen met extra korting!
Uitgegeven door: GVMedia
Spreker(s): Mayana
Speelduur: 0 uur 42 min

Grootte: 39 MB

ISBN: 9789461491923