Assortiment

Zhen Chi - De kracht van Aarde - Het geheim van de elementen - Mayana

Aarde staat voor verbinding met onze diepste essentie. Het helpt ons thuis te komen in ons eigen lichaam. Mayana begeleidt je in unieke geleide meditaties. Spreker(s): Mayana
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De zeven delen van Zhen Chi - Het geheim van de elementen zijn ook los verkrijgbaar. Per deel neemt Mayana je via meditatie en visualisatie mee op reis door de elementen.

Zhen Chi: de 'h' in Zhen staat voor 'healing' en voor 'heart' en dat is precies waar deze geleide meditaties je naartoe brengen. Mayana’s stem, die vibreert in elke cel, brengt je naar de kern van liefde, de bron van healing in jezelf. Op deze manier mediteren en onder begeleiding van iemand die als intentie heeft je te verbinden met liefde, is niet alleen heerlijk maar ook helend.

Aarde staat voor verbinding met je diepste essentie. Het helpt ons thuis te komen in ons eigen lichaam. Door te aarden, blijven we dicht bij onze authentieke kern en herinneren we ons weer wie we zijn.

Nb. Dit luisterboek is ook opgenomen in de zevendelige verzameling Zhen Chi - Meditaties voor healing. Koop alle zeven delen samen met extra korting!
Uitgegeven door: GVMedia
Spreker(s): Mayana
Speelduur: 1 uur 3 min

Grootte: 58 MB

ISBN: 9789461491909