Assortiment

Niemand is zoals jij - en de verhalen Had ik maar een groene neus, De beste! (serie: Max Lucado's Nerflanders) - Max Lucado

De verhalen van Max Lucado over Wout en de houten Nerflanders zijn geliefd om de prachtige vertelstijl. Lucado verstaat de kunst om op zeer originele wijze grote thema's toegankelijk te maken voor iedereen. Leeftijd: 6+ Spreker(s): Paul van Laar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De wereld leert: Je bent bijzonder als... je slim bent, of knap of getalenteerd. God leert: Jij bent bijzonder om wie je bent, zonder voorwaarden. Slechts één van deze gedachten zullen we ons uiteindelijk eigen maken. Daarom is het belangrijk dat iedereen, jong en oud, deze geruststellende boodschap hoort:

Niemand is zoals jij. Jij bent bijzonder in Zijn ogen.

De verhalen van Max Lucado over Wout en de houten Nerflanders zijn geliefd om de prachtige vertelstijl. Lucado verstaat de kunst om op zeer originele wijze grote thema's toegankelijk te maken voor iedereen.

Inhoud
In dit luisterboek worden drie verhalen uit de Nerflandersserie voorgelezen. De bestseller Niemand is zoals jij (meer dan 27.000 exemplaren verkocht!) heeft met zijn liefdevolle boodschap over zelfbeeld en eigenwaarde al veel harten aangeraakt. Het verhaal Had ik maar een groene neus bepaalt je bij het volgen van rages en trends. In De beste! staat het thema discriminatie centraal.

Uitgegeven door: Ark Media
Oorspronkelijke uitgever: Ark Boeken
Spreker(s): Paul van Laar
Speelduur: 0 uur 48 min

Grootte: 33 MB

ISBN: 9789461492821

Gerelateerde producten