Assortiment

Je hoort bij mij - en de verhalen Een fantastisch geschenk, Speciaal voor jou (serie: Max Lucado's Nerflanders) - Max Lucado

De verhalen van Max Lucado over Wout en de houten Nerflanders zijn geliefd om de prachtige vertelstijl. Lucado verstaat de kunst om op zeer originele wijze grote thema's toegankelijk te maken voor iedereen. Leeftijd: 6+ Spreker(s): Paul van Laar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De kleine Wout leert harde maar belangrijke lessen in de verhalen die op dit luisterboek worden voorgelezen. Lessen die voor ieder van ons belangrijk zijn, want in elk mens schuilt wel een Wout. We hebben allemaal behoefte aan goedkeuring van anderen en we hebben allemaal wel eens de neiging om trots te zijn op wat we hebben. En net als Wout letten we vaak niet op wat zo'n houding ons kost.
Daarom is het zo belangrijk dat iedereen, jong én oud, deze geruststellende boodschap hoort:

Het gaat er niet om wat je hebt, maar wie je bent en bij Wie je hoort.

De verhalen van Max Lucado over Wout en de houten Nerflanders zijn geliefd om hun prachtige vertelstijl. Lucado verstaat de kunst om op zeer originele wijze grote thema's toegankelijk te maken voor iedereen.
In dit luisterboek worden drie verhalen uit de succesvolle Nerflandersserie voorgelezen.

Inhoud
De bestseller Jij hoort bij mij met zijn prikkelende boodschap over materialisme heeft al vele mensen geraakt. Het verhaal Een fantastisch geschenk gaat over het thema opscheppen. In Speciaal voor jou draait het allemaal om het krijgen en gebruiken van gaven en talenten.

Uitgegeven door: Ark Media
Oorspronkelijke uitgever: Ark Boeken
Spreker(s): Paul van Laar
Speelduur: 0 uur 47 min

Grootte: 34 MB

ISBN: 9789461492814

Gerelateerde producten