Assortiment

Het Liefdesgeheim - Detectivebureau Lars & Maja, deel 4 - Martin Widmark

In Waaldorp vindt het festival van de liefde plaats. Maar als het is afgelopen, gebeuren er opeens vreemde dingen: het erepodium stort in en het licht van de schijnwerpers gaat plotseling uit. Leeftijd: 6+ Spreker(s): Mariëtte Maaswinkel
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In Waaldorp vindt een groot feest plaats: het festival van de liefde. Alle inwoners zoenen en omhelzen elkaar zoveel als ze kunnen, terwijl op het dorpsplein een danswedstrijd wordt gehouden - allemaal om geld in te zamelen voor de arme kinderen op de wereld.

Maar als het festival is afgelopen, gebeuren er opeens vreemde dingen: het erepodium stort in en het licht van de schijnwerpers gaat plotseling uit. En wat het ergste is: al het opgehaalde geld blijkt spoorloos verdwenen ... Lukt het Lars en Maja ook nu weer deze geheimzinnige zaak op te lossen?

Dit is deel 4 van de populaire Zweedse kinderserie 'Detectivebureau Lars & Maja'. "Wie naar één boek over Lars en Maja heeft geluisterd, kan bijna niet wachten op het volgende verhaal", schrijft een van de lezertjes. En talloze ouders die voor hun kinderen op zoek zijn naar spannende, maar voor deze leeftijd geschikte verhalen, vinden hier wat ze zoeken: spannend, maar niet griezelig! Op Zweedse scholen worden de verhalen van Lars en Maja bij het leesonderwijs gebruikt.

De Zweedse kinderjury - waarbij kinderen jaarlijks het beste kinderboek kiezen - gaven al twee keer boeken uit de serie Lars & Maja' de eerste prijs. Het tijdschrift JURY bekroonde de reeks met de 'Gouden Speurhond', de hoogste onderscheiding voor het spannendste kinderboek in deze leeftijdscategorie (vanaf 7 jaar). In Zweden staat de serie over Lars & Maja al jaren in de top-tien van favoriete kinderboeken.

Detectivebureau Lars en Maja – in Zweden al jaren bovenaan de toptien van favoriete kinderboeken. Alle verhalen over Lars en Maja spelen zich af in en rond het kleine plaatsje Waaldorp, waar de meeste mensen elkaar kennen en de kerk midden in het dorp staat. De hoofdpersonen, Lars en Maja, zijn klasgenootjes, die samen een klein detectivebureau hebben.

Inhoud
Hoofdstuk 1: Kusjes voor 50 cent
Hoofdstuk 2: Hij bloost
Hoofdstuk 3: Een receptionist met lovertjes
Hoofdstuk 4: Alle handen in de lucht
Hoofdstuk 5: Wat zien ze over het hoofd
Hoofdstuk 6: Een tas over haar hoofd
Hoofdstuk 7: Hij had een zwarte snor
Hoofdstuk 8: Maja's nieuwe dans
Hoofdstuk 9: In een andere volgorde
Hoofdstuk 10: Wat een mafkees

Uitgegeven door: De Rode Kamer
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij de Rode Kamer
Spreker(s): Mariëtte Maaswinkel
Speelduur: 0 uur 53 min

Grootte: 107 MB

ISBN: 9789492025296