Assortiment

Stem! - Als deelname aan een talentenjacht een obsessie wordt - Marlen Beek-Visser

Als iemand Trudy erop attendeert dat ze mooi kan zingen, is haar eerste ‘blinde auditie’ een feit. Al snel ontwikkelt ze een obsessieve belangstelling voor Senna, een van de juryleden van het programma... Spreker(s): Peggy Vrijens
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Trudy is een vrouw van 28 jaar, die onzichtbaar door het leven gaat. Ze woont alleen, heeft een weinig inspirerende baan en vrijwel geen sociaal netwerk. Sinds de dood van haar vader is de band met haar moeder en zus alleen maar verslechterd.

Als iemand (een blinde, onbekende man) Trudy erop attendeert dat ze mooi kan zingen, is haar eerste ‘blinde auditie’ een feit. Ze ziet plotseling een mogelijkheid om een nieuw leven te krijgen, om écht gezien te worden. Ze zet alles op alles om zich voor te bereiden op deelname aan de talentenjacht Stem! (een programma á la The Voice). Al snel ontwikkelt ze een obsessieve belangstelling voor Senna, een van de juryleden van het programma.

Trudy ziet Senna als de sleutel tot haar succes. Vastbesloten om Senna te leren kennen overschrijdt ze gaandeweg elke denkbare grens. Lukt het Trudy om door te dringen tot de audities van Stem!? Zal zij schitteren op het podium? En wat als ze haar ultieme doel niet bereikt?

Stem! (..als deelname aan een talentenjacht een obsessie wordt) is het spannende debuut van Marlen Beek-Visser.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Ellessy
Spreker(s): Peggy Vrijens
Speelduur: 8 uur 3 min

Grootte: 663 MB

ISBN: 9789462532915