Assortiment

Mindfulness meditatie - Geleide meditatieoefeningen voor beginners en gevorderden - Mark Teijgeler

Mindfulness, ook wel vipassana- of aandachttraining genoemd, is een meer dan 2500 jaar oude meditatievorm, waarbij het ontwikkelen van opmerkzaamheid centraal staat. Voor beginners en gevorderden. Spreker(s): MarkTeijgeler
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Dit is een geleide mindfulness meditatie luisterboek voor beginners en gevorderden! Mindfulness, ook wel vipassana- of aandachttraining genoemd, is een meer dan 2500 jaar oude meditatievorm, waarbij het ontwikkelen van opmerkzaamheid centraal staat. Mindfulness meditatie kan leiden tot meer zelfkennis, minder stress en vermoeidheid, meer innerlijke rust en concentratie, maar ook meer plezier, creativiteit en harmonie.

De geleide meditatieoefeningen in dit luisterboek vormen de basis van mindfulness- en aandachttraining en zijn bedoeld om kennis te maken met mindfulness meditatieoefeningen en tevens de zelfstandige beoefening van meditatie te vergemakkelijken, te structureren en te verdiepen. De oefeningen kennen verschillende lengtes, aandachtspunten en thema’s en zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Het luisterboek en de oefeningen kunnen tevens als ondersteuning bij mindfulness, MBSR, aandachttraining en inzichtmeditatietrainingen gebruikt worden.

Inclusief e-book (pdf-formaat) met extra informatie

Inhoud
Bodyscan meditatie (35 minuten)
Bodyscan meditatie (15 minuten)
Staande meditatie (12,5 minuten)
Rozijn meditatie (7 minuten)
Drink meditatie (4 minuten)
Ademruimte (4 minuten)
Ademhaling tellen meditatie (20 minuten)
Gedachten benoemen meditatie (18 minuten)
Zitten in aandacht (18 minuten)
Berg visualisatie (15 minuten)

Uitgegeven door: ABC van Meditatie
Spreker(s): MarkTeijgeler
Speelduur: 2 uur 28 min

Grootte: 82 MB

ISBN: 9789461497857