Assortiment

Mediteren via het Lichaam - Mark Teijgeler

Het luisterboek bestaat uit vier geleide lichaamsgerichte meditatie-oefeningen. De oefeningen zijn het bijzonder gericht op het ontspannen van het lichaam en het tot rust brengen van je gedachten. Spreker(s): MarkTeijgeler
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het luisterboek bestaat uit vier geleide lichaamsgerichte meditatieoefeningen. De oefeningen zijn het bijzonder gericht op het ontspannen van het lichaam en het tot rust brengen van je gedachten. In alle oefeningen staat het lichaam centraal. Het luisterboek is door de lichaamsgerichte focus van de oefeningen bijzonder geschikt voor mensen die fysieke en mentale spanningen willen loslaten, eventuele lichamelijke blessures willen ondersteunen en meer in contact met het lichaam, gevoel en intuïtie willen komen. Het mediteren op lichamelijke sensaties is bovendien één van de snelste en gemakkelijkste manieren om je lichaam te ontspannen en je gedachten tot rust te brengen.

De totale afspeelduur is 72 minuten. U wordt in de oefeningen begeleid wat het gemakkelijker maakt te concentreren, te ontspannen en zelfstandig te leren mediteren. Alle vier de oefeningen zijn verschillende meditaties waarin in elke oefening een bepaald thema wordt uitgewerkt.

Inclusief e-book (pdf-formaat) met extra informatie

Inhoud
1. Bodyscan Meditatie Puur en Simpel (20.00 minuten)
2. Ademhaling Sturen Meditatie (18.00 minuten)
3. Spierspanning Bodyscan Meditatie (18.00 minuten)
4. Staande Bodyscan Meditatie (16.00 minuten)

Uitgegeven door: ABC van Meditatie
Spreker(s): MarkTeijgeler
Speelduur: 1 uur 11 min

Grootte: 42 MB

ISBN: 9789461497840