Assortiment

Uit je duim! - Mark Haayema

9 verhalen die zijn bedacht door kinderen voor wie ‘later’ een andere betekenis heeft dan voor de meeste kinderen, voorgelezen door een aantal helden van de kinderen. Inclusief ebook (pdf). Leeftijd: 4+ Spreker(s): Mark Haayema, Irene Moors, André Kuipers
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Een verhaal verzinnen. Dat kan door heel hard na te denken of door het gewoon uit je duim te zuigen. Want uit je duim komen de meest spannende en vrolijke verhalen.

In dit Gouden Boek staan negen verhalen die zijn bedacht door kinderen voor wie ‘later’ een andere betekenis heeft dan voor de meeste kinderen. Mark Haayema ging op bezoek bij negen gezinnen en sprak met kinderen die ernstig ziek zijn, over hun dromen en wensen. Vervolgens verwerkte hij al deze informatie in de verhalen en gedichten. Het initiatief voor dit boek kwam van stichting Gouden Moment. Doel van de stichting is om kinderen met een levensbedreigende ziekte een gouden moment te laten beleven.

De verhalen zijn geïllustreerd door negen toptekenaars: Harmen van Straaten, Job van Gelder, Eva Lith-Poppink, Grootzus, Cliff van Thillo, Mark Janssen, Gemma de Waard, Loes Riphagen en Yvonne Jagtenberg. De verhalen worden voorgelezen door negen verschillende stemmen (waaronder een aantal helden van de kinderen): Irene Moors, André Kuipers, Ferry Doedens, de grote boze wolf, Bobbie, Klaas van Kruistum, Hans Klok, Paul de Leeuw en Plien van Bennekom.

Het volledige boek wordt als pdf-bestand meegeleverd.

Inhoud
1. Later (voorgelezen door Mark Haayema)
2. Clown en Acrobaatje (voorgelezen door Bobbie)
3. Op reis naar Meneer Appelkoekenpeer (voorgelezen door Andre Kuipers)
4. Dierentuin Mensentuin (ingesproken door Paul de Leeuw)
5. FC Nebbits (voorgelezen door Irene Moors)
6. Het lieve kleine knuffelkonijntje Snuf (voorgelezen door Ferry Doedens)
7. Draakje Mees op avontuur (ingesproken door De grote boze wolf)
8. Dokter Hond (voorgelezen door Plien van Bennekom)
9. Knuffel gaat op reis naar Afrika (voorgelezen door Hans Klok)
10. De race van Thomas en Koen (voorgelezen door Klaas van Kruistum)

Uitgegeven door: Rubinstein
Oorspronkelijke uitgever: Rubinstein
Spreker(s): Mark Haayema, Irene Moors, André Kuipers, Ferry Doedens, Klaas van Kruistum, Hans Klok, Paul de Leeuw, Plien van Bennekom, Rinie van der Elzen, Ger-Jan van der Ende
Speelduur: 0 uur 22 min

Grootte: 45 MB

ISBN: 9789047621188