Assortiment

De held van alle helden - Mark Haayema

In dit luisterboek staat 'anders zijn' centraal, want het is juist dat 'anders zijn' dat elk kind uniek en bijzonder maakt. De 10 heldenverhalen op rijm worden voorgelezen door bekende Nederlanders. Leeftijd: 6+ Spreker(s): Jim Bakkum, Dieuwertje Blok, Si
Van: € --,--

Voor slechts:
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

'Ridder Kai is de held van alle helden.
Met zijn paard redt hij iedereen in nood.
Laatst versloeg hij een hele kudde draken
en redde hij zijn moeder uit de sloot.'


Maar stel nou dat ridder Kai bang is van iets heel kleins, zoals spinnen. Is hij dan nog steeds een held? En kun je ook een held zijn als je anders bent dan anderen? Als je een hond bent die niet kan blaffen, bijvoorbeeld, of een oma die altijd in haar balletpakje rondloopt? Kun je dan ook een held zijn? Nou en of!

In dit boek staat 'anders zijn' centraal, want het is juist dat 'anders zijn' dat elk kind uniek en bijzonder maakt. De tien verhaaltjes in versvorm zijn geschreven door Mark Haayema, theatermaker, acteur, zanger en schrijver, en last but not least: ambassadeur van de stichting De Upside van Down.

De 10 heldenverhalen op rijm worden voorgelezen door Jim Bakkum, Dieuwertje Blok, Sipke Jan Bousema, André van Duin, Marike Folles, Gerda Havertong, Youp van 't Hek, Marc-Marie Huijbregts, Irene Moors, Niki Romijn en Georgina Verbaan.

Inhoud
1. De held van alle helden (Jim Bakkum en Marike Folles)
2. Prima ballerina (Marc-Marie Huijbregts)
3. Bom, bom, bom (Dieuwertje Blok)
4. Ibbe (Andre van Duin)
5. De mooiste bloem (Sipke Jan Bousema)
6. Evelientje (Georgina Verbaan)
7. Het spoor (Irene Moors)
8. Het beste van het beste (Youp van 't Hek)
9. Sam Dolfijn (Niki Romijn)
10. Voor het slapen (Gerda Havertong)
Uitgegeven door: Gottmer Uitgevers Groep
Oorspronkelijke uitgever: Gottmer Uitgeversgroep
Spreker(s): Jim Bakkum, Dieuwertje Blok, Sipke Jan Bousema, André van Duin, Marike Folles, Gerda Havertong, Youp van 't Hek, Marc-Marie Huijbregts, Irene Moors, Niki Romijn, Georgina Verbaan

Speelduur: 0 uur 24 min

Grootte: 20 MB

ISBN: 9789025754105