Assortiment

Het grote Aadje Piraatje luisterboek - Marjet Huiberts

Drie verhalen over Aadje Piraatje in een voordelige bundel. Leef mee met de avonturen van het sympathieke piraatje! Leeftijd: 3+ Spreker(s): Jan Meng
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Bundel van drie verhalen over Aadje Piraatje.

Aadje Piraatje
Aadje Piraatje groeit op tussen de piraten op een piratenschip. Maar hij heeft dezelfde problemen als gewone kinderen: hij moet leren zwemmen, moet zijn bord schildpaddensoep leegeten en heeft heimwee naar zijn moeder. Gelukkig krijgt hij hulp van zijn vader en de andere stoere piraten.

Inhoud
Introductie
Zwemles
Schildpaddensoep
Heimwee
Huisdier
Wasbeurt

Aadje Piraatje in gevaar
Aadje Piraatje bevaart de wereldzeeën op het piratenschip van zijn vader. En dat het piratenleven niet zonder gevaar is, wordt al snel duidelijk: Aadje wordt flink ziek en er is geen dokter aan boord, Aadje gaat schatgraven en raakt zoek, en het schip wordt overvallen door een kwaad stel piraten. Gelukkig staan Jan-zonderhand, Joop-houten-poot en alle andere stoere piraten Aadje Piraatje bij met raad en (niet altijd even handige) daad.

Inhoud
Introductie
Kapper
Ziek
Schat
Zusje
Slapen

Aadje Piraatje viert feest
Het liefste piraatje uit kinderboekenland is jarig en dat wordt natuurlijk uitgebreid gevierd op het piratenschip. Vader kwam aan met een prachtige feesttaart, met slagroom en kaarsjes, zes in totaal. Alle piraten begonnen te klappen en zongen met veel kabaal: Er is er een jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien, dat is hij!

Inhoud
Aadje Piraatje viert feest
Sneeuw
Tand
Leesles
Storm
Jarig

Let op! Deze drie luisterboeken zijn ook los verkrijgbaar.
Uitgegeven door: Gottmer Uitgevers Groep
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij J.H. Gottmer / H.J.W. Becht
Spreker(s): Jan Meng

Speelduur: 0 uur 26 min

Grootte: 24 MB

ISBN: 9789025762087