Natuurlijk verloop - Marja Hoffmann- van Vonno

Met het verhaal 'Natuurlijk verloop' won de auteur de verhalenwedstrijd 2010 van Writehistory. Dit verhaal eiste haar plaats op in dit boek en nam de auteur mee in een ontdekkingstocht door haar eigen verhalen-in-wording-la. Spreker(s): Ilari Hoevenaars
€ 14,95 Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment

Met het verhaal Natuurlijk verloop won de auteur de verhalenwedstrijd 2010 van Writehistory. Dit verhaal eiste haar plaats op in dit boek en nam de auteur mee in een ontdekkingstocht door haar eigen verhalen-in-wording-la.

Het resultaat is dit boek, dat het natuurlijke verloop volgt langs de stroom verhalen. Van rustige, aardige, sfeervolle natuurimpressies, tot ironische vertelsels met unieke hoofdpersonen, vreemde wendingen en soms een onverwachte afloop.

Verhalen, Een rondje geluk (natuurimpressies) en haiku vormen de stroom in de eeuwige kringloop:

Van rustige tevreden bron, samenstromend in een gezapig kabbelende beek, tot gematigd spottende stroom, overlopend in een ironisch bruisende rivier, die onvermijdelijk eindigt in een zee van natuurgeweld. Waar hij als waterdamp zal opstijgen en terug waaien naar de oorsprong, om via neerslag een nieuwe bron te vormen. Een stroompje vertelsels met, in al haar vormen, de natuur in de hoofdrol.
Uitgegeven door: Luistereenboek
Spreker(s): Ilari Hoevenaars
Luistereenboek (58)
Roman (1926)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 6 uur 17 min

Grootte: 358 MB

ISBN: 9789491592010

Gerelateerde producten