Assortiment

Suikervrij genieten in 21 dagen - Paleo - Marinka Bil

Blijvend afkicken van een hardnekkige behoefte aan suiker, in slechts 21 dagen. Spreker(s): Marinka Bil
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Wil je afkicken van suiker in 3 weken? Zou het niet fijn zijn als je af en toe iets zoets kon eten, wanneer je er echt zin in hebt, zonder daarna trek in méér te hebben? Lekker genieten van een taartje op het terras, zonder die avond nog 2 ijsjes te halen plus een reep chocolade? En zou het niet nog fijner zijn als je géén schuldgevoelens meer zou ervaren na het eten van iets zoets? En ook geen te strak zittende broek de volgende dag?

Voor veel mensen klinkt dit als een illusie, als iets wat absoluut onmogelijk is.

Toch gaat dit programma je erbij helpen om juist dat te bereiken. Op een gezonde manier omgaan met suikers. Zonder eetbuien, zonder schuldgevoel. Maar ook zonder het radicaal uitbannen van bepaalde voedingsmiddelen voor de rest van je leven. Want laten we eerlijk zijn, het leven is toch veel te kort om niet volop te genieten? Daarvoor hoef je jezelf echt niets te ontzeggen, juist niet.

Alles om 21 dagen suikervrij te kunnen eten
In Suikervrij Genieten vind je alle informatie, tips, trucs en tools die je nodig hebt om 21 dagen suikervrij te kunnen eten. In 3 weken afkicken van suiker. Met maar liefst 80 heerlijke recepten en een compleet maaltijdplan hoef je niets aan het toeval over te laten. Toch ineens zin in zoet? Dan helpen de snacks in het boek je daar gemakkelijk en effectief mee om te gaan.

Suikervrij Genieten is geen extreme detox, geen sapkuur, maar afkicken van je suikerverslaving met écht eten. Afkicken terwijl je je lichaam optimaal voedt en nog lekker eet ook. Zodat jij de zoetigheid niet eens mist! Het programma is gemakkelijk vol te houden, ook wanneer je een drukke baan en een gezin hebt. Zelfs wanneer je niet zo van koken houdt. Je hebt er slechts 21 dagen voor nodig. En ik help je er doorheen.

Heb jij een suikerverslaving?
Heb je nog altijd behoefte aan brood of melkproducten?
Een onweerstaanbare behoefte aan iets zoets?
Vermoeidheid na het eten van een maaltijd?
Draait je leven om voeding in plaats van om jou?
Of gruwel jij van het idee om een hartig ontbijt te eten?
Kun je enkele van bovenstaande vragen met ja beantwoorden? Dan is de kans groot dat je last hebt van een suikerverslaving.

Waarom zou je suikervrij willen eten?Of je nu Paleo eet of niet, het kan er zomaar insluipen. Voor je het weet wordt je leven beheerst door zoetigheid. Denk je constant aan eten. Ben je moe wanneer je niet eet en kost het je de grootste moeite om een paar kilo’s kwijt te raken.
Gelukkig hoef je dat niet zomaar te accepteren. Het kan ook anders! En het is niet eens moeilijk. Geef jezelf 21 dagen om af te kicken van je suikerverslaving en je zult je heel veel beter voelen.

Wat dacht je van:

Meer energie
Betere slaap
Verlost van kleine pijntjes en andere symptomen
Moeiteloos vet verbranden
Nooit meer diëten
Een sterker immuunsysteem
En het beste: je leven staat niet meer in het teken van suiker
Klinkt goed, toch? En is dat niet wat je altijd al hebt proberen te bereiken met andere dieetplannen?

Het programma
Suikervrij Genieten is een programma welke je gewoon in je dagelijks leven vol kan houden. Je hoeft er niet voor naar speciale winkels om je boodschappen te halen. De ingrediënten haal je gewoon bij je eigen vertrouwde supermarkt. Zo simpel is het.

In het boek Suikervrij Genieten vind je enorm veel kennis over suiker en wat het met je lichaam doet, heel veel praktische tips & trucs, een maaltijdplan en 80 heerlijke en unieke recepten. Zonder ingewikkelde ingrediënten of technieken, zodat iedereen ze maken kan. Na het volgen van de 21 dagen vind je in het boek zelfs alle handvatten waarmee je gemakkelijk verder gaat na het programma. Zonder terug te vallen!

Ik maak afkicken van suiker makkelijk én lekker. Zodat jij het zonder moeite vol kan houden en na afloop van het programma niet in je oude gewoontes terugvalt.

Alle recepten in Suikervrij Genieten zijn glutenvrij, lactosevrij, soja-vrij en passen binnen het Paleo voedingspatroon

Uitgegeven door: Audiobook Factory
Oorspronkelijke uitgever: Audiobook Factory
Spreker(s): Marinka Bil
Speelduur: 2 uur 42 min

Grootte: 223 MB

ISBN: 9789463270274