Assortiment

Maakbaar - Mariëtte Zweers

Ogenschijnlijk ontbreekt het de succesvolle Anna aan niets: ze heeft een eigen bedrijf, een liefhebbende man en twee leuke kinderen. Niemand weet van haar betrokkenheid bij de dood van haar schoolvriendin. Spreker(s): Irma Hartog
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Literaire thriller Maakbaar van Mariette Zweers is een pageturner voor lezers die houden van de thrillers van Saskia Noort, Esther Verhoef en Simone van der Vlugt.

Ogenschijnlijk ontbreekt het de succesvolle Anna aan niets: ze heeft een eigen bedrijf, een liefhebbende man en twee leuke kinderen. Niemand weet van haar betrokkenheid bij de dood van haar schoolvriendin. Maar als ze een vriendin van vroeger tegenkomt wordt ze geconfronteerd met haar verleden. Langzaam komt wat ze altijd verborgen wilde houden aan het licht en wordt haar zorgvuldig opgebouwde bestaan aan het wankelen gebracht.

Mariette Zweers (48 jaar) is bedrijfskundige. Haar boek Maakbaar vol vaart en onderhuidse spanning, is haar eerste thriller. Ze heeft zich laten inspireren door een krantenbericht over een ongeval, dat ze tientallen jaren geleden eens heeft gelezen en dat zich op onverklaarbare wijze in haar geheugen heeft vastgezet.

Genomineerd voor de Schaduwprijs 2017, de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige thrillerdebuut.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Irma Hartog
Speelduur: 8 uur 39 min

Grootte: 714 MB

ISBN: 9789462535411