Assortiment

Madame Pylinska en het geheim van Chopin - Eric-Emmanuel Schmitt

Met de muziek van Chopin geeft dit luisterboek een extra dimensie aan het nieuwe meesterwerkje van Ernst-Emmanuel Schmitt. In ‘Madame Pylinska en het geheim van Chopin’ leert de muziek van Chopins ons te leven en lief te hebben. Spreker(s): Frank Rigter
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Met de muziek van Chopin geeft dit luisterboek een extra dimensie aan het nieuwe meesterwerkje van Ernst-Emmanuel Schmitt. In Madame Pylinska en het geheim van Chopin leert de muziek van Chopins ons te leven en lief te hebben.

Madame Pylinska is de pianolerares van Eric-Emmanuel. Ze heeft een erg vreemde en intimiderende manier van lesgeven. Om te leren spelen moet hij eerst de geheimen van haar idool Chopin doorgronden. En om dit verlichte stadium te bereiken moet de jonge Eric luisteren naar de stilte, bloemen plukken bij ochtenddauw, de wind volgen door de bomen en zich verdiepen in de beweging van de golven.

Kan het werk van een muzikaal genie een heel leven betekenis geven en van verwondering vervullen? Kunnen de lessen van Madame Pylinska de jonge Eric-Emmanuel helpen om het overweldigende geheim van een geliefde tante te begrijpen?

Uitgegeven door: AtlasContact
Imprint: AtlasContact
Spreker(s): Frank Rigter
Speelduur: 2 uur 3 min

Grootte: 113 MB

ISBN: 9789025458768