Winterzon - Linda van Rijn

Na een cocktailparty op het strand verandert de relaxte vakantie van Amber in een regelrechte nachtmerrie... Spreker(s): Donna Vrijhof
€ 14,95 Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Vanwege hun 40-jarig huwelijksfeest nemen Herman en Ineke van Heesch hun kinderen en kleinkinderen mee op een winterzonvakantie naar Curaçao. Op een avond besluiten de schoonzusjes Amber en Sophie te gaan stappen en ze gaan naar een cocktailparty op het strand. De vrijgevochten Amber voert de keurige huismoeder Sophie de ene cocktail na de andere. Sophie raakt zowaar los en is de hit van de avond op de dansvloer. Ze gaat zelfs in op de avances van een knappe en charmante Antilliaan. Amber vindt het reuzegrappig om deze kant van de brave Sophie te zien en vermaakt zich kostelijk.

Als de party ten einde loopt en Amber naar huis wil, kan ze Sophie nergens vinden. Amber moet eigenlijk wel grinniken om de situatie: de brave Sophie, die waarschijnlijk ergens ligt te rollebollen met een knappe Antilliaan. Maar als Sophie ook de volgende dag niet naar huis terugkeert, blijkt er niet veel meer te lachen.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Marmer
Spreker(s): Donna Vrijhof
Speelduur: 4 uur 58 min

Grootte: 409 MB

ISBN: 9789462533363
Populaire tags