Assortiment

De afwezigen - Lieke Kézér

Winnaar van de ANV Debutantenprijs 2017. ‘Loepzuiver, indringend en fabelachtig mooi. ‘Kézér vertelt met meesterlijke beheersing een verhaal dat net zo melancholiek is als de muziek waar het over handelt.’ Spreker(s): Rik van de Westelaken
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Wonderkind Joshua James groeit op bij zijn psychotische moeder. Na haar dood ontfermt een bejaarde buurman zich over hem. Hij probeert de jongen uit zijn isolement te halen door hem saxofoon te leren spelen. In de jaren die volgen ontwikkelt Joshua James zich tot een muzikale legende, maar de demonen uit zijn verleden laten hem niet met rust.

De afwezigen vertelt niet alleen het verhaal van Joshua’s leven, maar ook de bijzondere verhalen van de mensen die zijn pad kruisen, zoals dat van zijn vader die hem al vroeg in de steek laat en een rouwend meisje in wie hij zijn gelijke vindt. Allen zijn zij in gevecht met de afwezigen in hun leven en met de eenzaamheid waartoe verloren liefde kan leiden. Een tedere roman over verlies en overleven, ambities en opportunisme en de troostende kracht van muziek.

Winnaar van de ANV Debutantenprijs 2017.

Uitgegeven door: Singel Uitgeverijen
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij De Arbeiderspers
Spreker(s): Rik van de Westelaken
Speelduur: 7 uur 35 min

Grootte: 417 MB

ISBN: 9789029524391