Assortiment

Mr Finney en de wereld op zijn kop - Laurentien van Oranje

In dit luisterboek stelt Mr Finney belangrijke vragen over hoe we omgaan met de aarde. Hij gaat op reis om antwoorden te vinden. Met het prachtige Mr Finney lied van de band Alderliefste. Leeftijd: 5+ Spreker(s): Willem Nijholt
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Kinderen stellen vaak belangrijke vragen over hoe we omgaan met de aarde en houden daarmee volwassenen een spiegel voor. In dit luisterboek stelt Mr Finney deze vragen en gaat hij op reis om antwoorden te vinden. Zijn zoektocht is een klassieke queeste, heerlijk om naar te luisteren, die ouders en kinderen aan het denken zet.

Mr Finney zit vaak met zijn beste vriend Slak op de onderste tak van zijn lievelingsboom te filosoferen. Maar hun rustige leventje verandert door de komst van Pinky Pepper; een knalroze vliegend wezentje dat het liefst met grote snelheid over de wereld ‘glimpst’. Op haar SuperBibi, een hip communicatieapparaat, laat ze allerlei beelden zien die Mr Finney en Slak niet kennen: van grote steden en oceanen tot oerwouden en poolkappen. Voor Slak gaat het allemaal wat te snel, maar de beelden maken Mr Finney razend nieuwsgierig. Hij heeft ontelbaar veel vragen, maar voor hij het weet is Pinky Pepper alweer verdwenen. De enige manier om antwoorden te vinden is door zelf op reis te gaan. Maar zijn al zijn vragen wel te beantwoorden? En is er iemand die luistert?

Extra: speciaal gecomponeerde verhalenmuziek en het prachtige Mr Finney lied Luistert er iemand, van de band Alderliefste.

Inhoud
Deel 1: Thuis
Luistert en iemand - een lied van Alderliefste
De kijkdag
Vreemde ontdekkingen
Midden in de nacht
Alles gaat mis
De uitvinding

Deel 2: Op reis
Naar de vergadering
Lege bossen en boze dieren
Uitwaaien op het strand
Dolle dwaze dolfijnen
Het geheimzinnige eiland

Deel 3: De opdracht
Hoog in de lucht
In het ijspaleis
Een belangrijke envelop
Een verrassende plek
Luistert er iemand - een lied van Alderliefste
Uitgegeven door: Rubinstein
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij E.M. Querido
Spreker(s): Willem Nijholt
Speelduur: 3 uur 9 min

Grootte: 115 MB

ISBN: 9789047610069