Assortiment

Mr Finney en de andere kant van het water - Laurentien van Oranje

Mr Finney beleeft spannende avonturen boven en onder water, waarbij hij opnieuw wezenlijke vragen stelt over hoe we omgaan met elkaar en met de aarde. Leeftijd: 5+ Spreker(s): Willem Nijholt
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het is hartje zomer en alles in de tuin van Mr Finney zoemt en zindert van de warmte. Mr Finney krijgt op zijn SuperBiBi een noodoproep van zijn knalroze vriendin netje Pinky Pepper. Ze stuurt hem ook een foto van een eiland dat lijkt te verdwijnen. Mr Finney aarzelt geen moment en vliegt in zijn FinMobiel naar haar toe om te helpen. Op het eiland ziet hij Flingo terug en ontmoet hij de paradijsvogel Paradisio en Natoeng, een eigenwijze oerang-oetan. Samen helpen ze de dieren om van het eiland te vluchten.

Mr Finney gaat op zoek naar antwoorden op zijn vragen over het stijgende water, maar die blijken nog niet zo makkelijk te vinden. En dan komt Flingo met een verrassende oplossing!

Op dit tweede luisterboek beleeft Mr Finney spannende avonturen boven en onder water, waarbij hij opnieuw wezenlijke vragen stelt over hoe we omgaan met elkaar en met de aarde.

Het verhaal wordt op geanimeerde wijze voorgelezen door Willem Nijholt en ondersteunt door speciaal gecomponeerde verhalenmuziek van Floor Minnaert.

Inhoud
Het zoemende raadsel
Nieuwe buren
Een spannend bericht
Weer op reis
Een eigen paradijs
Op de vlucht
Gevaar op het strand
Raar of anders
Het geheim
Een dubbele ontdekking
De tuin onder water
Samen en alleen
Lawaai op het plein
Aan de slag
Bij de grote boom
Uitgegeven door: Rubinstein
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij E.M. Querido
Spreker(s): Willem Nijholt
Speelduur: 2 uur 23 min

Grootte: 84 MB

ISBN: 9789047610076