Assortiment

Laat me niet alleen - Hoe ver zou jij gaan om het kind van een ander te redden? - Sarah Armstrong

Als Anna ziet hoe haar nieuwe buren hun vijfjarige dochtertje mishandelen, belt ze de instanties, maar niemand reageert. Dan grijpt ze zelf maar in. Dit boek werpt de vraag op: hoever zou jij gaan voor het kind van een ander? Spreker(s): Sandra Mattie
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Laat me niet alleen is een aangrijpende en intrigerende roman, waarmee Sarah Armstrong haar lezers dwingt na te denken over ongemakkelijke kwesties.

Anna geniet van haar rustige leven in Sydney. Ze houdt van haar werk, heeft net de voorzichtige eerste stappen gezet in een nieuwe relatie, en woont in een klein maar fijn huisje in een buitenwijk. Tot ze nieuwe buren krijgt en die rust opeens ver te zoeken is.
Als ze voor het eerst blauwe plekken op het lichaam van haar kleine buurmeisje opmerkt, belt ze de politie en de kinderbescherming. De tweede keer ook. En de derde, de vierde… Maar niemand luistert. Dus als de vijfjarige Charlie aanbelt en om hulp vraagt, weet Anna dat het op háár aankomt.
Wat zou jij doen? Zou jij het kind in je auto zetten en wegrijden? Zou je het kind verborgen houden en naar de andere kant van het land rijden? Liegen tegen de politie, tegen haar moeder? Hoe ver zou jij gaan om het kind van een ander te redden?

Laat me niet alleen is perfect voor de lezers van De verloren kinderen van Diney Costeloe en een ideaal boek voor leesclubs.

Uitgegeven door: VBKMedia
Imprint: Uitgeverij De Fontein
Spreker(s): Sandra Mattie

Speelduur: 9 uur 46 min

Grootte: 536 MB

ISBN: 9789026149443