Assortiment

Kukolka - Lana Lux

'Kukolka' is een genadeloos realistische roman over een leven aan de rand van de maatschappij, met een heldin die ondanks alles niet optimistischer had kunnen zijn. Spreker(s): Beatrice van der Poel
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Oekraïne, jaren negentig. Op zevenjarige leeftijd ontsnapt Samira uit een weeshuis, en gaat op zoek naar vrijheid en naar een thuis. Ze komt terecht in een huis met andere kinderen, zonder stroom, warm water of wc. Dat vindt ze niet erg, want ze heeft een eigen bank om op te slapen en een bijna volwassen vriendin, die haar alles leert.

Bovendien heeft ze een baantje: bedelen. Ze is er goed in want niemand kan dit mooie kind weerstaan. Ook Rocky niet. Hij is gefascineerd door Samira, zijn nieuwe beschermelinge, en noemt haar ‘Kukolka’, popje. Als Kukolka hem lang genoeg masseert, krijgt ze zelfs chocola. Alles lijkt perfect. Of toch niet?

Kukolka is een genadeloos realistische roman over een leven aan de rand van de maatschappij, met een heldin die ondanks alles niet optimistischer had kunnen zijn.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Nieuw Amsterdam
Spreker(s): Beatrice van der Poel

Speelduur: 9 uur 10 min

Grootte: 756 MB

ISBN: 9789463624992