Assortiment

Donderdagmiddag. Halfvier. - Kristien Hemmerechts

Dit is een boek over kinderen. Over mensen die kinderen willen maar ze niet kunnen krijgen, of ze kunnen krijgen maar ze niet willen, of ze krijgen zonder ze te willen, of ze willen en ook krijgen. Spreker(s): Kristien Hemmerechts
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

'Dit is een boek over kinderen. Over mensen die kinderen willen maar ze niet kunnen krijgen, of ze kunnen krijgen maar ze niet willen, of ze krijgen zonder ze te willen, of ze willen en ook krijgen. En omdat het een boek over het hebben en krijgen en willen van kinderen is, is het ook een boek over liefde, en over het maken van die kinderen, dat soms in liefde gebeurt, soms ook niet.

Ik heb dit boek geschreven omdat ik stilaan geloof dat de belangrijkste relatie die een mens in zijn of haar leven kan hebben, die met zijn of haar kinderen is, ongeacht het succes of het falen ervan. Meer en meer geloof ik dat ouders onvoorwaardelijk van hun kinderen moeten houden, hoe moeilijk dat soms ook kan zijn. Dit boek is dan ook opgedragen aan alle kinderen, en dus aan ieder van ons.' (Kristien Hemmerechts)
Uitgegeven door: HKM Literatuur
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Atlas
Spreker(s): Kristien Hemmerechts
Speelduur: 7 uur 23 min

Grootte: 299 MB

ISBN: 9789461492715