Assortiment

Koude lente - Lieneke Dijkzeul

Tweede thriller van Lieneke Dijkzeul, schrijfster van De stille zonde. Een realistisch, ontroerend portret van mensen die door het leven in de tang worden genomen. Spreker(s): Ad Knippels
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Tweede thriller van Lieneke Dijkzeul, schrijfster van De stille zonde. In een park wordt het levenloze lichaam van een klein meisje aangetroffen. Een buurman van het meisje wordt in zijn flat ernstig mishandeld door een jeugdbende. En wat beweegt deze bende een kansloze, beperkte jongen voor wie ze alleen maar minachting koesteren, op te nemen in hun groep? Eenmaal aan hun willekeur overgeleverd, verliest de jongen langzaam maar zeker de greep op de realiteit.
Paul Vegter, die we kennen als de sympathieke inspecteur uit De stille zonde, is belast met het onderzoek naar de moord. Hij ontvangt anonieme brieven die meer vragen opwerpen dan beantwoorden. Dan blijkt dat de chauffeur van de schoolbus regelmatig in het park is gezien... Een maalstroom van gebeurtenissen sleurt de lezer mee naar een verbijsterende ontknoping.
Met Koude lente is Lineke Dijkzeul er opnieuw in geslaagd een realistisch, ontroerend portret te schilderen van mensen die door het leven in de tang worden genomen.

Uitgegeven door: AmboAnthos
Imprint: Ambo|Anthos
Spreker(s): Ad Knippels
AmboAnthos (309)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 10 uur 9 min

Grootte: 836 MB

ISBN: 9789026352997