Assortiment

Niks - Ik ben iets kwijt. Iets van mezelf. - Koen Gubbels

'Niks' van Koen Gubbels is een verontrustende thriller over een man in een midlifecrisis en de sinistere wereld van de orgaanhandel. Spreker(s): Louis van Beek
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Niks van Koen Gubbels is een verontrustende thriller over een man in een midlifecrisis en de sinistere wereld van de orgaanhandel.

Na zijn scheiding raakt Nik aan lager wal. In korte tijd lijkt hij alles te verliezen; zijn vrouw, zijn huis en zijn bedrijf. Ook verbreekt zijn zoon alle contact. In een balorige impuls gaat hij in op een e-mailscam en komt in contact met een Chinese zakenman. Hopend op een nieuwe start reist Nik af naar China, waar hij terechtkomt in een duister spel van misleiding en persoonlijke afrekeningen. Hiermee begint een avontuur waarbij hij hulp krijgt uit onverwachte hoek.

Koen Gubbels’ filmische stijl maakt Niks onneerlegbaar. De zinderende spanning wordt afgewisseld met humor en momenten van verstilling. Niks is het adembenemende verhaal over een man die alles kwijtraakt maar daardoor zichzelf terugvindt.

Uitgegeven door: AmboAnthos
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Louis van Beek
Speelduur: 8 uur 2 min

Grootte: 441 MB

ISBN: 9789026341267