Assortiment

Klusjesman - erotisch verhaal - Marianne Sophia Wise

Henry werkt op een booreiland in de Noordzee. Hij werkt twee weken lang elke dag in diensten van twaalf uur en vliegt daarna naar de wal om vakantie te houden en plezier te maken met zijn vrienden... Spreker(s): Hylke van Sprundel
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Henry werkt op een booreiland in de Noordzee. Hij werkt twee weken lang elke dag in diensten van twaalf uur en vliegt daarna naar de wal om vakantie te houden en plezier te maken met zijn vrienden en zijn vrijgezelle collega’s. De nachten brengt hij door met vrouwen, waarbij de taal van het lichaam, de woorden en de gevoelens vrij spel krijgen. En bij het ochtendgloren nemen ze afscheid. Zijn regel is eenvoudig: één nacht, één vrouw. Slechts één keer maakt hij een uitzondering. Haar naam is Clara.

Deze novelle is uitgegeven in samenwerking met de Zweedse filmproducente Erika Lust. Het is haar doel om de menselijke natuur en de verscheidenheid daarvan weer te geven met korte verhalen over passie, intimiteit, liefde en lust. Deze novelles bestaan uit krachtige verhalen met een erotische ondertoon.
Uitgegeven door: SAGA Egmont
Imprint: SAGA Egmont
Spreker(s): Hylke van Sprundel

Saga Egmont (312)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 0 uur 44 min

Grootte: 36 MB

ISBN: 9788726302547