Assortiment

Kleintje Easycratie - Martijn Aslander

Easycratie gaat over slimmer, leuker en sneller werken. De oplossingen liggen voor het oprapen, we moeten alleen nog leren omgaan met de spelregels van de nieuwe economie. Het geeft geen gouden formule, maar laat zien waar we de oplossingen kunnen vinden.
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Bedrijven en organisaties lopen steeds vaker vast in een oude manier van werken. Easycratie gaat over slimmer, leuker en sneller werken. De oplossingen liggen voor het oprapen, we moeten alleen nog leren omgaan met de spelregels van de nieuwe economie. Easycratie geeft geen gouden formule, maar laat zien waar we de oplossingen kunnen vinden. Easycratie, daar kun je morgen zélf mee beginnen, dwars door de bureaucratie van je organisatie heen.

Easycratie werd in 2011 genomineerd voor Managementboek van het Jaar. Je zou kunnen concluderen dat het boek zijn tijd ver vooruit was, want inmiddels is de inhoud actueler dan ooit. Kleintje Easycratie is de borstzak-editie, een handige samenvatting, speciaal voor diegenen die nog niet aan het grote boek toekwamen.

Uitgegeven door: Pixie Creations
Oorspronkelijke uitgever: Pixie Creations
Spreker(s): Leonieke Toering
Speelduur: 0 uur 53 min

Grootte: 74 MB

ISBN: 9789492902108