Assortiment

Kinderen van de rivier - Lisa Wingate

Memphis 1939. De twaalfjarige Rill leidt met haar broertje en zusjes een zorgeloos leven op een woonboot aan de Mississippi. Dan slaat het noodlot toe: de kinderen worden ontvoerd en komen terecht in een weeshuis. Spreker(s): Tanneke Hartzuiker
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Kinderen van de rivier van Lisa Wingate begint in Memphis in 1939. De twaalfjarige Rill leidt met haar broertje en zusjes een zorgeloos leven op een woonboot aan de Mississippi. Dan slaat het noodlot toe: de kinderen worden ontvoerd en komen terecht in een weeshuis. Daar zijn ze overgeleverd aan de grillen van een wrede directrice. De jonge Rill doet er alles aan om haar broertje en zusjes bij elkaar te houden.

In het South Carolina van nu leidt de rijke Avery Stafford een geweldig leven. Een toevallige ontmoeting dwingt haar om haar familiegeschiedenis onder de loep te nemen, er blijkt meer verzwegen te zijn dan ze ooit had kunnen vermoeden.

Kinderen van de rivier is een aangrijpende New York Times bestseller, gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een weeshuis.

Uitgegeven door: AmboAnthos
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Tanneke Hartzuiker

AmboAnthos (309)
Uitgeverij AmboAnthos (379)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 12 uur 1 min

Grootte: 660 MB

ISBN: 9789026343810