Assortiment

Maak een fan van uw klant - Een revolutie in dienstverlening - Ken Blanchard

Eenvoudige maar doeltreffende aanwijzingen hoe u een visie kunt ontwikkelen, hoe u leert wat de klant precies wil en hoe u effectieve regels kunt instellen zodat uw klanten enthousiaste fans worden. Spreker(s): Ben Maasdam
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

'Uw klanten zijn alleen maar tevreden omdat hun verwachtingen niet hooggespannen zijn en omdat niemand anders het beter doet. Tevreden klanten hebben is niet meer genoeg tegenwoordig. Wilt u echt een bloeiend bedrijf, maak dan van uw klanten enthousiaste fans.' Dit is in het kort het advies dat de nieuwe districtsmanager in dit boek op zijn eerste werkdag te horen krijgt. Zijn verhaal wordt in de van Blanchard bekende parabelvorm verteld.

Ken Blanchard en Sheldon Bowles geven u eenvoudige maar doeltreffende aanwijzingen hoe u een visie kunt ontwikkelen, hoe u leert wat de klant precies wil en hoe u effectieve regels kunt instellen zodat het programma om van klanten enthousiaste fans te maken een blijvend succes wordt.

De luisterboeken van Business Contact voorzien in de grote behoefte van mensen in het bedrijfsleven om – met name in de auto – kennis te nemen van de beste managementliteratuur. De parabels van Ken Blanchard bieden een bijzondere combinatie van entertainment en informatie, die uitermate geschikt is voor dit medium.
Uitgegeven door: AtlasContact
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij BusinessContact
Spreker(s): Ben Maasdam
Speelduur: 2 uur 29 min

Grootte: 109 MB

ISBN: 9789047006961