Assortiment

Drie sprookjes - Vertellingen met muziek - Kees van Wanrooij

Drie spannende en onbekende sprookjes. Verteld door Kees van Wanrooij en op muziek gezet door Patrick Westendorp. Een uur lang genieten van heerlijk verteltheater. Spreker(s): Kees van Wanrooij
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Meesterverteller Kees van Wanrooij heeft met muzikant Patrick Westendorp eenprachtig luisterboek gemaakt. Op deze uitgave staan drie minder bekende sprookjes uit Europa.

Allereerst het spannende verhaal van Ferdinand die vele avonturen meemaakt eer hij zijn prinsesje definitief in de armen kan sluiten. Daarna het hilarische Timothy O'Leary wiens moeder zo arm was dat ze geen kleding kon kopen en hem in de warme as moest rollen om hem te verwarmen. Deze armoedzaaier schopt het toch maar mooi tot prins... hoe dat kan? En tot slot een verhaal waar je honger van krijgt: Magere Hans, die in opdracht van zijn strenge en gierige meester een varken aan het spit moet roosteren. Je ruikt en proeft in dit verhaal haast het sissende en knapperige vlees. Prachtig verteld en ondersteund door de klanken van Indiaase instrumenten.
Uitgegeven door: Rojewolf.nl
Spreker(s): Kees van Wanrooij
Speelduur: 0 uur 55 min

Grootte: 67 MB

ISBN: 9789461495921