Assortiment

Wildevrouw - Katja de Man

Wildevrouw geeft alleen gehoor aan de onbeschreven universele regels die zonder uitzondering voor iedereen gelden. Haar motto is: al wat onmogelijk lijkt moet mogelijk worden gemaakt. Een avontuurlijke en intieme wereldreis. Spreker(s): Katja de Man
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Haar hart bepaalt.

Wildevrouw geeft alleen gehoor aan de onbeschreven universele regels die zonder uitzondering voor iedereen gelden. Haar motto is: al wat onmogelijk lijkt moet mogelijk worden gemaakt.

Ze neemt je een decennium lang mee op een avontuurlijke en intieme wereldreis. Vanaf het Brabantse platteland leidt ze je langs The Big Apple, door de stad van de Liefde, oorlogsgebied, Lala-Land en via de Maan rechtstreeks naar het diepste stukje van haar ziel.

Onbevreesd, humoristisch, poëtisch en met een ontwapende eerlijkheid vertelt ze je over haar avonturen en de ontmoetingen met frappante figuren op bijzondere plekken. Wat te denken van haar onderonsje met Mohammed de Moslimman en haar knalroze vibrator, haar ervaring als undercover sektelid, de dag dat ze verdwaalde in Jack Nicolsons huis, of het crashen van de belangrijkste Oscar-afterparty in Hollywood?

Ze is wild.
Wild van het licht dat in haar schijnt.


Uitgegeven door: Katja de Man
Spreker(s): Katja de Man
Speelduur: 8 uur 12 min

Grootte: 1128 MB

ISBN: 9789082272413