Iets ouds en iets blauws - Drie jonge vrouwen. Twee trouwerijen. Eén liefdesgeschiedenis. - Katie Fforde

Drie heel verschillende jonge vrouwen ontmoeten elkaar tijdens een dorpsbijeenkomst. Alle drie proberen ze hun leven weer op te pakken en voor ze het weten zijn ze druk bezig met het organiseren van stijlvolle trouwerijen. Spreker(s): Jamie Kooij
€ 14,99 Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In een klein dorp in de Cotswolds ontmoeten drie heel verschillende jonge vrouwen elkaar tijdens een dorpsbijeenkomst. Beth, die net in het dorp is komen wonen om haar dominante moeder te ontlopen, Lindy, een alleenstaande moeder van twee kleine kinderen, en Rachel, die in het reine probeert te komen met haar gestrande huwelijk.

Alle drie proberen ze hun leven weer op te pakken en in een vlaag van enthousiasme besluiten ze een bedrijfje op te zetten dat jonge paren de trouwdag van hun dromen geeft voor een heel klein budget. Dit idee blijkt een gat in de markt te zijn en voor ze het weten zijn ze druk bezig met het organiseren van stijlvolle trouwerijen. Maar hebben ze met al hun werk voor Cupido wel in de gaten dat hij zijn pijlen langzamerhand op hen is gaan richten?

Uitgegeven door: J.M. Meulenhoff
Oorspronkelijke uitgever: Boekerij
Spreker(s): Jamie Kooij
Speelduur: 11 uur 20 min

Grootte: 941 MB

ISBN: 9789052860688
Populaire tags