Assortiment

Engels voor op vakantie - Dat kan natuurlijk ook in de file (serie) - Kasper Boon

Een spoedcursus Engels voor op vakantie. Waarom je tijd in de file niet nuttig en aangenaam besteden? Een serie uniek in opzet en eenvoud. Spreker(s): Kasper Boon
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Waarom je nog langer ergeren in de file?
Nee, gebruik dan liever deze tijd om op een leuke manier een taal te leren. Je kunt je dan redden in veel bekende situaties, zoals bij het winkelen, drinken, eten of het vragen naar de weg.

En wees ervan overtuigd….het is echt leuk om te doen!Elke les eindigt met een quiz/test die je ook samen met je medereizigers -jong en oud- kunt doen. Inderdaad de methode is ook zeer geschikt voor jonge kinderen.

De reeks "In de file" is er allereerst voor de automobilist, die de tijd in de file nuttig wil gebruiken. Maar deze luisterboeken kunnen natuurlijk ook in het vliegtuig, in de trein, tijdens een wandeling of gewoon thuis gebruikt worden.

Wat leer ik van deze cursus?
Je leert de meest bekende woorden en basisuitdrukkingen om je in situaties te kunnen redden zoals; inkopen doen, eten en drinken, omschrijven van producten, jezelf voorstellen, ziek zijn, tellen, hotel, geld, stellen van algemene vragen.
Daarbij worden die woorden en uitdrukkingen niet als losse brokken gegeven, maar ze zijn per les steeds verweven in een tekst. Dat maakt het leren een stuk aangenamer. Bovendien eindigt iedere les met een herhaling in de vorm van een quiz/test. Je hoort het woord of de uitdrukking en je hebt ongeveer 3 seconden om het goede antwoord te geven.

Inhoud
Les 1 - De eerste uitdrukkingen
Les 2 - Ik wil en tellen
Les 3 - Vragen
Les 4 - Nog meer begroetingen en jezelf voorstellen
Les 5 - Eenvoudige zinnen
Les 6 - Wat is dat
Les 7 - Eten
Les 8 - Drinken
Les 9 - Ik wil en ik hou van
Les 10 - Kopen
Les 11 - Eigenschappen van dingen
Les 12 - De weg vragen
Les 13 - Handige zaken
Les 14 - En nu de praktijk

Uitgegeven door: Albert Sickler / in1week
Spreker(s): Kasper Boon
Speelduur: 1 uur 9 min

Grootte: 26 MB

ISBN: 9789461492920