Assortiment

Kareltje en Sjonnie - Van pepernoot tot oliebol - Job Schuring

Dit vierde luisterboek staat weer barstensvol heerlijke muziek en humoristische liedjes. Voor kinderen maar ook voor hun ouders een uitermate aangename luisterervaring! Leeftijd: 4+ Spreker(s): Job Schuring
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Kareltje en Sjonnie zijn inmiddels een begrip. We leven mee met de hamster, de giraffe en hun uitzonderlijke dierenvrienden tijdens alle aspecten die te maken hebben met Sinterklaas, kerst en Oud & Nieuw; letterlijk van pepernoot tot oliebol. De teksten van de liedjes zijn van Job Schuring en hij zingt wederom alle stemmen.

De pakkende popsong Decemberlied volgt de intocht van Sinterklaas. Alle dieren haasten zich naar de kade om Sint een zingend onthaal te geven wat bijna verstoord wordt door Piet de Zeehond. In het lied Joachim de duizendpoot wil deze zijn schoenen zetten, maar dat zijn duizend schoentjes en dat vinden de andere dieren een beetje teveel van het goede. Na een aantal typische Kareltje en Sjonnie avonturen eindigt het luisterboek met een spetterende song over de kerst en Oud & Nieuw. Door de diversiteit van de muziek, de vele grote en kleine grapjes ontdek je na elke keer luisteren weer nieuwe dingen!

Dit vierde luisterboek staat weer barstensvol heerlijke muziek en humoristische liedjes. Voor kinderen maar ook voor hun ouders een uitermate aangename luisterervaring!

De illustratie is van de hand van Eva Poppink. Ze is ook bekend als Pink in de Annie M.G. Schmidt musical Heerlijk duurt het langst en als nijntje in de gelijknamige musical.

Paul Hock en Ronald Schmitz staan weer garant voor muziek die zowel kinderen als volwassenen kan bekoren. Als componist/arrangeur/producer maakten ze verschillende cd’s met o.a. De Vliegende Panters, Huub van der Lubbe en Paul de Leeuw.

Het luisterboek wordt geleverd inclusief eboek (als pdf) met alle teksten en illustraties.

Inhoud
Intro
December is de allermooiste maand
De intocht
Joachim de duizendpoot
Amerigo
Verlanglijstje
Pakjesavond
Stilte voor de storm
Kerstkaarten
Kareltje en Sjonnie vieren kerst

Uitgegeven door: Rubinstein
Imprint: Uitgeverij Rubinstein
Spreker(s): Job Schuring

Speelduur: 0 uur 47 min

Grootte: 58 MB

ISBN: 9789047609735