Assortiment

Kamer 303 - Claudia Schoemacher

Als Georgia als perscontact voor een gevreesde presentator, begint, weet ze nog niet dat ze meegezogen zal worden in een bloedstollende seksaffaire en een gevaarlijk spel zal spelen. Spreker(s): Sylvia Christel
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Spannend, meeslepend en levensecht.

Georgia Lucas (29) is persvoorlichter bij het machtigste mediabedrijf van Nederland, ICU. Na elf jaar is de relatie met haar jeugdliefde over en stort zij zich vol overgave op haar werk. Ze doet een poging haar nieuwe status als single kracht bij te zetten door haar blonde haren uitdagend rood te verven, maar s avonds valt ze na het verplichte uurtje fitness in de sportschool alleen in slaap. 

Haar leventje is voorspelbaar, tot ze de opdracht krijgt perscontact te worden voor Alexander Wolf: de meest gevreesde presentator van medialand die duidelijk niet op haar zit te wachten. Als ze bij hem begint weet Georgia niet dat zij meegezogen zal worden in een bloedstollende seksaffaire en dat ze een gevaarlijk spel zal spelen tussen macht en misdaad.

Auteur Claudia Schoemacher schreef naast romans ook het autobiografische verhaal Kind van de onderwereld. Daarnaast sprong ze in de bres voor kinderen van gedetineerden. Voor hen bedacht en presenteerde ze het tv-programma Je ouders in de lik.

Uitgegeven door: Lind & Co
Imprint: Lind & Co
Spreker(s): Sylvia Christel
erotiek (5)
Lind & Co (39)
misdaad (23)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 9 uur 6 min

Grootte: 499 MB

ISBN: 9789178619467