Assortiment

Dwaallicht - Josha Zwaan

Josha Zwaans hoopgevende roman 'Dwaallicht' gaat over leven met een psychische stoornis. Het is een roman over liefde, waanzin en verlangen. Maar ook over literatuur, muziek en andere vormen van schoonheid. Spreker(s): Julika Marijn
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Josha Zwaans hoopgevende roman Dwaallicht gaat over leven met een psychische stoornis.

In Dwaallicht wordt Marthes leven beheerst door angsten en wanen. Haar man Barend kijkt machteloos toe en hun kinderen zorgen inmiddels meer voor hun moeder dan zij voor hen. Tijdens een vakantie escaleert de situatie en Barend vertrekt met de kinderen. Marthe belandt in een psychose en zwerft wekenlang door Amsterdam. Heel voorzichtig leert ze zichzelf te accepteren en een sprankje zelfvertrouwen groeit. Maar past zij nog in het leven van haar gezin?

Met haar prachtige en poëtische stijl weet auteur Josha Zwaan scherpe emoties voelbaar te maken. Dwaallicht is een roman over liefde, waanzin en verlangen. Maar ook over literatuur, muziek en andere vormen van schoonheid. Josha Zwaan debuteerde in 2010 met Parnassia, dat lovend werd ontvangen. In 2013 volgde het even prachtige Zeevonk.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Julika Marijn
Speelduur: 6 uur 22 min

Grootte: 350 MB

ISBN: 9789462533851