Assortiment

Rode sneeuw - Wisting kwartet 1 - Jørn Lier Horst

Inspecteur Wisting heeft al eerder groteske moorden meegemaakt. Maar de wanhoop waarvan hij deze herfst in Stavem getuige is, is nieuw voor hem. Alsof iemand alles te winnen en heel weinig te verliezen heeft... Spreker(s): Frank Rigter
Van: € --,--

Voor slechts:
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het kustlandschap ligt die herfst in een dichte mist gehuld, van de vakantiehuisjes aan het loodgrijze water zijn de luiken gesloten. Ove Bakkerud is van plan om hier nog eenmaal een rustig weekend door te brengen voordat alles voor de winter wordt gesloten. Hij treft zijn huisje echter in chaos aan, alles is door inbrekers vernield. En in het naastgelegen huisje ligt een ernstig mishandelde, dode man.

Inspecteur William Wisting heeft al eerder groteske moorden meegemaakt. Maar de wanhoop waarvan hij deze herfst in Stavern getuige is, is nieuw voor hem. Alsof iemand alles te winnen en heel weinig te verliezen heeft. Daarom is hij er erg op tegen dat zijn dochter Line haar intrek neemt in een huisje aan de monding van de fjord. Zijn onrust wordt er niet minder op als ze verschillende ernstig toegetakelde lijken aan de verlaten scherenkust aantreffen. En de vogels vallen dood uit de lucht.

Uitgegeven door: A.W. Bruna Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Spreker(s): Frank Rigter
Speelduur: 10 uur 46 min

Grootte: 592 MB

ISBN: 9789046170663